Синтез та застосування молекулярно-імпринтованих полімерів на основі циклодекстринів - Бойко, В.В.; Рябов, С.В.; Бабич, І.В.; Керча, Ю.Ю. (Украинский химический журнал, 2011)
Розглянуто шляхи та методи одержання молекулярно-імпринтованих полімерів (МІП) на основі циклодекстринів. Зокрема, охарактеризовано одержання МІП з використанням як шаблонів органічних молекул різних розмірів і природи, показана залежність сорбційних та селективних властивостей МІП від способу їх синтезу.