Колосова В. Київський щоденник 1940–1945 - Буйських, Ю. (Український історичний журнал, 2022)
Рецензія на книгу: Колосова В. Київський щоденник 1940–1945 / Упор.: О.Лазаренко, А.Портнов. – Х., 2021. – 236 с.