Минимизация последствий техногенных аварий в жилищно-коммунальном хозяйстве - Инякин, В.Н.; Шевченко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Обґрунтовано різке підвищення ризиків техногенних аварій у системах комунального життєзабезпечення внаслідок швидкого зростання довжини старих і аварійних інженерних мереж, зносу устаткування. Запропоновано концепцію системи заходів для виходу із кризового стану. Ключові слова: житлово-комунальне господарство, системи життєзабезпечення, інженерні мережі, водопостачання, каналізація, теплопостачання, техногенні аварії.