Удосконалення державного регулювання діяльності постачальників у сфері житлово-комунального господарства України - Брадул, С.В.; Бєлєнцов, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Обґрунтовано інноваційний підхід до цільового стимулювання й удосконалено методику моніторингу результатів діяльності постачальників у сфері житлово-комунального господарства, спрямованих на підвищення їх соціальноекономічної ефективності в національній економіці. Ключові слова: житлово-комунальні господарства, інноваційний підхід, постачальники, національна економіка.