Антикризове управління – превентивний захід попередження банкрутства - Телін, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто проблему антикризового управ¬ління підприємством, наведено існуючі механізми і моделі, визначено їх особливості, урахування яких дозволить підвищити ефективність її розв’я¬зання. Ключові слова: банкрутство, антикризове управління, економічні моделі, реструктуризація, неплатоспроможність.