Поселенські системи Дніпровського Лісостепового Лівобережжя другої половини VIIІ — середини VІ ст. до н. е. - Гречко, Д.С. (Археологія і давня історія України, 2020)
У статті проведено аналіз поселенських систем Дніпровського лісостепового Лівобережжя жаботинського періоду та ранньоскіфського часу.