Житла Рудковецького городища (за матеріалами досліджень 1972—1974 р.) - Гуцал, А.Ф. (Археологія і давня історія України, 2020)
У статті йде мова про житлові споруди, відкриті на городищі чорноліської культури в с. Рудківці Новоушицького району Хмельницької області у 1972—1974 рр. Будівлі були наземними чи злегка заглибленими з глинобитними печами та вогнищами. При їх спорудженні використовувалися дерево, глина та каміння. У приміщеннях виявлені фрагменти кераміки, кістки тварин, глиняна обмазка, окреме дрібне каміння, яке укріплювало стіни. Датується пам’ятка кінцем Х — першою половиною VІІ ст. до н. е.