Досягнення і проблеми у діагностиці туберкульозу сільськогосподарських тварин - Дяченко, Г.М.; Кравченко, Н.О. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2006)
Дається огляд літературних даних, що стосуються класичних і сучасних методів діагностики туберкульозу. Описані переваги та особливості їх застосування в лабораторній практиці ветеринарної і гуманної медицини.