Палеоліт у дослідженнях Д. Я. Телегіна - Степанчук, В.М. (Археологія і давня історія України, 2020)
Статтю присвячено висвітленню маловідомого аспекту наукової діяльності Д. Я. Телегіна, а саме його дослідженням, пов’язаним з палеолітичними пам’ятками і палеолітичною проблематикою. Хоча цей напрямок вочевидь не був головним в колі інтересів вченого, але, тим не менш, цікавість до палеоліту супроводжувала його протягом усього наукового життя.