Дослідження українського козацтва у науковому спадку Д. Я. Телегіна (за документами з Наукового архіву ІА НАН України) - Станиціна, Г.О. (Археологія і давня історія України, 2020)
У публікації розглянуто документи з особового фонду видатного вченого, Дмитра Яковича Телегіна, що зберігаються в НА НАН України та стосуються дослідження українського козацтва.