Амвросіївське кістковище бізонів та особливості його використання - Кротова, О.О. (Археологія і давня історія України, 2020)
У статті узагальнено матеріали багаторічних досліджень Амвросіївського кістковища бізонів, сучасний аналіз яких дозволяє внести корективи у деякі спірні питання його інтерпретації.