Поселення Молюхів Бугор в працях Д. Я. Телегіна і за сучасними даними - Нераденко, Т.М. (Археологія і давня історія України, 2020)
У публікації йдеться про дослідження матеріалів Молюхового Бугра із розкопок В. М. Даниленка 1955—1956 рр. у монографіях та наукових виданнях Д. Я. Телегіна 1960—1990-х рр., а також — про основні результати розкопок поселення автором у 1992—2019 рр.