Синтез та дослідження структури композитів поліаніліну і срібла - Ковальчук, Є.П.; Корень, Я.М. (Украинский химический журнал, 2011)
Синтезовано композит аніліну і срібла за принципом наповнювальної полімеризації. Запропоновано можливий механізм реакції. Структуру одержаних композитів досліджено методами атомно-силової мікроскопії і FTIR-спектроскопії. Простежено еволюцію морфології поверхні композиту із зміною масової частки срібла в композиті.