Циклоконденсація 1-арил-2,2,2-трифторо-1-хлороетилізоціанатів з циклічними α-ароїл-N,N-кетенаміналями - Кушнір, О.В.; Дорохов, В.І.; Мельниченко, Н.В.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2011)
Циклоконденсацією 1-арил-2,2,2-трифторо-1-хлороетилізоціанатів з циклічними a-ароїл-N,N-кетенаміналями синтезовані 7(8)-трифторометилпохідні імідазо[1,2-c]піримідин-5(1Н)-ону та 6Н-піримідо[1,6-а]піримідин-6-ону.