Євгену Вікторовичу Лебедєву — 70 (Украинский химический журнал, 2011)
7 вересня 2011 року виповнилося 70 років провідному вченому в галузі хімії високомолекуляр них сполук Євгену Вікторовичу Лебедєву — академіку НАМ України, доктору хімічних наук, професору.