Садиби-двори рядових мешканців Копиревого кінця - Козловський, А.О.; Крижановський, В.О. (Археологія і давня історія України, 2021)
Статтю присвячено дослідженню споруд різноманітного призначення, які входили до складу давньоруських садиб-дворів, виявлених під час археологічних розкопок на території Копиревого кінця у місті Києві.