Житло пізньосередньовічного часу з Глинського археологічного комплексу - Пуголовок, Ю.О. (Археологія і давня історія України, 2021)
Стаття присвячена введенню до наукового обігу житлової споруди з території Глинського археологічного комплексу. Подається опис конструктивних особливостей будівлі, аналізуються знахідки виробів з глини, кольорових металів та заліза.