Металеві ножі доби бронзи поблизу Кам’яної Могили (Західне Приазов’я) - Котова, Н.С.; Джос, В.С.; Махортих, С.В.; Радченко, С.Б. (Археологія і давня історія України, 2021)
Статтю присвячено металевим ножам доби бронзи, знайденим неподалік від відомої петрографічної та археологічної пам’ятки «Кам’яна Могила» у Запорізької області та їхнім аналогіям у похованнях ямної, катакомбної та зрубної культур.