Пластика з трипільського поселення-гіганта Тальянки (комплекс "Сім’я гончаря 1”, розкопки 2011 — 2017 рр.) - Овчинников, Е.В. (Археологія і давня історія України, 2021)
Стаття присвячена аналізу предметів пластики, знайдених на території житлово-виробничого комплексу «Сім’я гончаря 1» з трипільського поселення Тальянки, і їх планіграфії.