Археологічні розкопки біля села Чичиркозівка - Рижов, С.М. (Археологія і давня історія України, 2021)
Стаття про дослідження трипільського поселення-гіганта біля с. Чичиркозівка (Черкаська обл.). Розкопано рештки наземного дерев’яно-глинобитного житла, господарську яму та вимостку по- ряд із будівлею. Розглянуто морфологічні і стилістичні ознаки кераміки. Матеріали відносяться до другої фази розвитку томашівської локально-хронологічної групи західнотрипільської культури (етап ВІІІ). Рештки будівлі були перекриті курганом ямної культури.