Шляхи та доля археолога Дмитра Березовця - Сухобоков, О.В.; Юренко, С.П. (Археологія і давня історія України, 2021)
﻿2020 року виповнилося 110 років від дня народження та 50 років від смерті відомого українського археолога, вченого-славіста Дмитра Тарасовича Березовця (18 жовтня 1910 — 29 травня 1970), життєвий і науковий шлях якого був складним і драматичним, як і гіркі долі багатьох українських вчених радянського періоду.