Дослідження поселення празько-корчацької культури у місті Рівному - Войтюк, О.П.; Прищепа, Б.А. (Археологія і давня історія України, 2021)
У статті введено до наукового обігу результати досліджень об’єктів ранніх слов’ян празько-корчацької культури на багатошаровому поселенні у південній частині міста Рівного. Це житло-напівземлянка з піччю-кам’янкою, господарська яма і вогнище, які, вірогідно, складали один житлово-господарський комплекс. Аналізується колекція ліпних глиняних горщиків із досліджених об’єктів.