Курган раннього залізного віку біля Мотронинського городища - Могилов, О.Д.; Панченко, К.І.; Руденко, С.В. (Археологія і давня історія України, 2021)
Стаття присвячена публікації матеріалів передскіфського кургану 97 в околицях Мотронинського городища в Потясминні, що містив впускне скіфське поховання.