Нові дослідження захисних споруд Басівського городища - Корж, А.А. (Археологія і давня історія України, 2022)
На основі нових даних подано інформацію про захисні споруди найбільшої поселенської пам’ятки Посулля скіфського часу — Басівського городища. Розглянуто питання розміщення давніх входів. Висвітлено результати польових досліджень 2020—2021 років.