Синтез і властивості олігоорганосилоксанів з метакрилатними фрагментами - Бондаренко, П.О.; Ярова, Н.В. (Украинский химический журнал, 2012)
Досліджено синтез олігосилоксанметакрилатів переестерифікацією олігометоксифенілметилсилоксанів 1,2-гідроксиетилметакрилатом. Вивчено залежність властивостей та реакційної спроможності від вмісту метакрилатних фрагментів при різних способах ініціювання полімеризації.