«Від Богдана до Івана». Іван Крип’якевич. Українська козацька держава і її творець Богдан Хмельницький - Гордієнко, Д. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: «Від Богдана до Івана». Іван Крип’якевич. Українська козацька держава і її творець Богдан Хмельницький / Упорядн. Іван Сварник. Львів: Апріорі, 2021. 248 с.