Побудова структурних апроксимаційних моделей розподілених ланок електромеханічних систем на прикладі бурильної колони бурової установки - Карпенко, В.М.; Федорчук, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Розглянуто спосіб побудови математичних моделей розподілених ланок електромеханічних систем на прикладі бурильної колони бурової установки. Проведено оцінку похибки апроксимації.