Інформаційно-аналітична система для стратегічного планування в ПЕК і формування прогнозного енергетичного балансу на базі економіко-математичної моделі «TIMES-Україна» - Подолець, Р.З.; Дячук, О.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Розроблено інформаційно-аналітичну систему, яка дозволяє якісно аналізувати структуру енергетичних, матеріальних та фінансових потоків енергетичної системи України, формувати прогнозний і досліджувати звітний енергетичний баланс, розраховувати альтернативні сценарії розвитку енергетичної системи України тощо.