Особливості механізмів утворення сполук типу ВаnBn–1O3n (В = Nb, Ta, Sn, n =5, 6) із систем спільноосаджених гідроксикарбонатів - Тітов, Ю.О.; Слободяник, М.С.; Полубінський, В.В.; Білявина, Н.М.; Марків, В.Я.; Чумак, В.В. (Украинский химический журнал, 2013)
Визначенo умови і послідовності фазових перетворень при синтезі шаруватих перовскітоподібних сполук сімейства AnBn–1O3n (A = Ba, В = Nb, Ta, Sn, n =5, 6) із систем спільноосаджених гідроксикарбонатів. Встановлено, що механізми формування їх шаруватої структури є двостадійними і включають стадії утворення проміжного дефектного перовскіту та його структурної перебудови в шарувату перовскітоподібну структуру.