Із зали засідань Президії НАН України (19 жовтня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 19 жовтня 2022 року розглядалися такі питання: моделювання хвильових та турбулентних процесів у плазмі ближнього космосу (доповідач — член-кореспондент НАН України О.К. Черемних); культурно-колоніальна спадщина Росії в українському кінематографі: проблеми подолання (доповідач — член-кореспондент НАМ України С.В. Тримбач); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.