«Світ любіть відкрито ніжними серцями…» (рецензія на поетичну збірку А.М. Поповського «У роздумах плинного часу…». Дніпро: Ліра, 2020. 184 с.) - Невська, Ю. (Культура слова, 2021)
Прорецензовано поетичну збірку відомого мовознавця, істо рика української мови, діалектолога, доктора філологічних наук, професора Анатолія Михайловича Поповського «У роздумах плинного часу...» (2020). Рецензована збірка містить творчі надбання А.М. Поповського, зокрема ліричні і лірико-патріотичні поезії, написані протягом 1962-2020 років, та переклади творів білоруських поетів. Проаналізовано перлини філософських роздумів поета, розглянуто витоки й риси поетового світовідчуття, особливості відображення національної ментальності у поезіях А.М. Поповського, визначено роль його творчості у національній українській культурі.