Системи складу Y(Eu)₁₋ₓCeₓBa₂Cu₃Oᵧ та Y(Eu)₁₋ₓCeₓBa₂Cu₄Oᵧ - Недiлько, С.А.; Тимощук, О.Б.; Зенькович, О.Г. (Украинский химический журнал, 2013)
Досліджено системи Y(Eu)₁₋ₓCeₓBa₂Cu₃Oᵧ та Y(Eu)₁₋ₓCeₓBa₂Cu₄Oᵧ (0 ≤ x ≤ 0.5). Визначенo кисневу нестехіометрію одержаних оксидних ВТНП-матеріалів. Вивчено мікроструктуру зразків методом просвічуючої електронної мікроскопії, а також електропровідність зразків. Знайдено залежність надпровідних властивостей від типу заміщуючого атома.