Синтез металевих наночастинок родію в карбамід- та ацетамід-хлоридних розплавах із його комплексних сполук - Кочетова, С.А.; Буряк, М.І.; Савчук, А.В.; Малишев, В.В. (Украинский химический журнал, 2013)
Встановлено, що в карбамід- та ацетамід-хлоридних розплавах при анодному розчиненні родію утворюються змішані комплекси [Rh(NH₃)₄Cl₂]⁺ квазіоктаедричної будови симетрії D4h. При катодному відновленні отриманих комплексів Rh(III) у досліджуваних розплавах здійснено синтез наночастинок Rh і нанопокриття ними Fe, Cu, Mo.