Формування оксидних сполук у розплавах системи K–Na–Bi–Р–W–O - Теребiленко, К.В.; Мiрошнiченко, М.Ю.; Слободяник, М.С. (Украинский химический журнал, 2013)
Досліджено особливості фазоформування індивідуальних сполук у розплавах системи Na–K–Bi–P–W–O та встановлено області кристалізації KBi(WO₄)₂, Bi₂WO₆ і Na₃Bi(PO₄)₂. Показано ефективність використання суміші фосфатів, вольфраматів натрію та калію для вирощування оксидних сполук з розплавів.