Нагороди державного підприємства "Конструкторське бюро "Південне" ім. М. К.Янгеля" співробітникам інституту механіки ім. С. П.Тимошенка НАНУ (Прикладная механика, 2019)
На сесії Загальних зборів Відділення механіки НАНУ, яка відбулася 21 грудня 2018 року і була присвячена 100-річчю Інституту механіки ім. С.П.Тимошенка НАНУ, співробітникам Інституту механіки ім. С.П.Тимошенка НАНУ були вручені нагороди Державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К.Янгеля».