Станіслав Станіславович Малюта: до 70-річчя від дня народження (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
23 лютого 2008 року виповнилося 70 літ від дня народження доктора біологічних наук, професора, члена-кореспондента НАН України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, завідуючого відділом молекулярної генетики Інституту молекулярної біології і генетики НАН України Станіслава Станіславовича Малюти.