Микола Вікторович Кучук: до 50-річчя від дня народження - Кунах, В.А. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
5 лютого 2008 року виповнилося 50 років від дня народження віце-президента Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова, доктора біологічних наук, професора, головного наукового співробітника відділу генетичної інженерії Інституту клітинної біології та генетичної інженерії НАН України Миколи Вікторовича Кучука.