Головко О. Русь і Польща в міжнародному житті Європи (Х – перша половина ХІІІ ст.) - Копилов, С. (Український історичний журнал, 2022)
Рецензія на книгу: Головко О. Русь і Польща в міжнародному житті Європи (Х – перша половина ХІІІ ст.). – К., 2021. – 600 с.