Внутрішня політика британського консервативного уряду Едварда Хіта (1970-1974 рр.) - Лемак, Н.; Черевко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2011)
У статті досліджується політична, економічна й соціальна стратегія консервативного кабінету Е. Хіта, що ввійшла у британську історію другої половини ХХ ст. як «тиха революція» Едварда Хіта. Автором визначено основні складові внутрішньополітичного курсу консервативного уряду Е. Хіта, що в подальшому склали ідеологічне підгрунття тетчеризму.