Діяльність місії Польського Товариства Червоного Хреста в Україні у листопаді 1919 р. – квітні 1920 р. - Окіпнюк, В. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2011)
У статті висвітлюється діяльність місії Польського товариства Червоного Хреста, що перебувала на теренах України з листопада 1919 р. до квітня 1920 р. Вивчається досвід взаємовідносин місії з органами влади радянської України.