Нуклеотидна послідовність фрагментів плазміди pSS27 - Лук‘янчук, В.В.; Поліщук, Л.В.; Мацелюх, Б.П. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
Виявлено значну гомологію (92 %) просеквенованих стрептоміцетних послідовностей плазмід рSRL13, рSRL16 (F-праймер) та pSW49 (R-праймер) з послідовностями хромосомних генів білків споруляції Streptomyces coelicolor A3(2) та S. avermitilis MA-4680. Також встановлено їхню гомологію (73 %) з послідовностями TraА-генів кількох стрептоміцетних плазмід (pJV1, рSLS і pSN22). Нуклеотидні послідовності плазміди pSS27, що клоновані в гібридних плазмідах рSRL13, рSRL16 (F-праймер) та pSW49 (R-праймер), є гомологічними між собою.