Поправка "Джексона-Веніка" у контексті торговельно-економічних відносин США та України - Ващенко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2012)
У статті розглядаються питання, пов’язані із відміною поправки «Джексона-Веніка» щодо України. Зокрема, увага акцентується на причинах прийняття поправки до закону США про торгівлю, її суті та впливу на характер торговельно-економічних відносин США й України, на процесі відміни поправки та значенні такого кроку Вашингтона для американсько-українських взаємин.