Павло Степанович Сохань (1926-2013) (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2013)
14 червня 2013 р. на 87-ому році життя завершився земний шлях відомого українського вченого, доктора історичних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії наук України, заслуженого діяча науки і техніки України, директора-засновника Інституту української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, першого відповідального редактора міжвідомчого збірника наукових праць «Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки і знахідки» (перших двох випусків) Павла Степановича Соханя.