Шарль де Голль - солдат двох світових воєн - Черевко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2014)
Досліджується постать Шарля де Голля в контексті Першої та Другої світових воєн. Простежуються основні етапи його військової кар’єри, визначаються здобутки та пріоритети на шляху від солдата до генерала французької армії.