Обобщенное транспонирование матриц и структуры линейных крупномасштабных систем - Муллажонов, Р.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розвинуто поняття узагальненого транспонування матриць i вказано застосування до класифiкацiї великомасштабних лiнiйних систем.