О реальной продуктивности одного класса информационных технологий - Мороз-Подворчан, И.Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглядається продуктивнiсть одного класу iнформацiйних технологiй залежно вiд знання властивостей обговорюваного об’єкта. Дане дослiдження збiльшує адекватнiсть релевантних представлень.