Взаємодія ендотеліальних та пухлинних клітин за умов їхнього ''контактного'' та ''безконтактного'' співкультивування - Колесник, Д.Л.; Гарманчук, Л.В.; Пясковська, О.М.; Соляник, Г.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Показано, що характер взаємодiї мiж ендотелiальними та пухлинними клiтинами за умов їх “контактного” та “безконтактного” спiвкультування може вiдображувати особливостi росту та метастазування злоякiсної пухлини, зокрема її ангiогенний та метастатичний потенцiал.