Академік Валерій Петрович Буркат: до 70-річчя від дня народження (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2009)
Відомому ученому в галузі генетики, селекції й біотехнології сільськогосподарських тварин, організатору науки та племінної справи у тваринництві, публіцисту, академіку Української академії аграрних наук, доктору сільськогосподарських наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки України Валерію Петровичу Буркату виповнилося 70 років.