Видовий склад мікофлори насіння озимої пшениці в різні фази онтогенезу - Ковалишин, А.Б.; Ковалишина, Г.М. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2009)
На сортах озимої пшениці в різні фази розвитку вивчали заселення насіння грибною мікрофлорою. Визначили видовий склад збудників. Було встановлено, що насіння в кожну фазу свого формування відрізняється певним набором грибних організмів.