Академік Юрій Михайлович Сиволап: до 70-річчя від дня народження (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2009)
18 листопада виповнилося 70 років відомому вченому в галузі молекулярної біології та генетики рослин, докторові біологічних наук, професору, академіку Української академії аграрних наук, директору Південного біотехнологічного центру УААН, віце-президенту Українського товариства генетиків і селекціонерів імені М.І. Вавилова Сиволапу Юрію Михайловичу.